جهان به استقبال انرژیها پاک میرود. بسیاری از مواد اولیه و پلاستیک و هر وسیلهای که امروزه به خدمت بشر درآمده، از نفت ساخته شده است. پس چرا باید آن را سوزاند و تبدیل به گاز کربنیک کرد.
به نوشته روزنامه نشنال، چاپ ابوظبی، پروفسور «دانکن کامرون»، استاد دانشگاه شفیلد انگلستان، درنشست اقلیمی «کاپ٢٢» در مراکش گفت که نفت یک ماده شیمیایی فوقالعاده است که دنیای امروزی به آن نیاز دارد. بنابراین سوزاندن آن، واقعا نادرست است.
وی و همکارش «تونی رایان»، هم اکنون در حال پژوهش در زمینه استفاده از مواد پتروشیمی برای تولید پلاستیکی هستند که در خاک تجزیه شود.
یکی دیگر از پژوهشهای آنها استفاده از مواد پتروشیمی در بدنه ساختمان گلخانهها است تا بتوانند نور شدید خورشید را در تابستان، به سایهای برای گیاهان تبدیل کند.
خاک کشورهای گرم و خشک همانند امارات متحده عربی، قابل کشت نیستند، بنابراین نیازمند به واردات مواد غذایی از کشورهای دیگر هستند. راه حل آنها استفاده از همین گلخانهها است که بدنه آن فضای داخل را خنک نگه میدارد.
پروفسور رایان گفت: اگر ما بتوانیم از نفت برای ساخت گلخانهها و خورشید به عنوان انرژی بهره ببریم، قفل فناوری تولید موادغذایي پایدار را بازکردهایم. آب مورد نیاز برای رشد این گیاهان هم میتواند از طریق آب شیرینکن تامین شود.
توافقنامه «کاپ» در پی گسترش آثار منفی انتشار گازهای گلخانهای بر تغییرات اقلیمی، سال ٢٠١٥ در پاریس امضا شد.
منبع : خبرگزاری شانا