امروز:
دوشنبه - ۲۵ فروردین - ۱۴۰۴

اخبار

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی سوخت در گفت‌وگو با ایرنا خبر داد:
اجرای ۳۰۰ طرح برای کاهش ناترازی انرژی

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت گفت: ۳۰۰ طرح از سوی این شرکت برای مدیریت مصرف و کمک به کاهش ناترازی انرژی در دست اقدام است.

«حسین حسین‌زاده» امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون ناترازی در حوزه بنزین، گازوئیل و برق در کشور وجود دارد.

وی ادامه‌داد: برای کمک به رفع این ناترازی‌ها یک سری پروژه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف شده است که در شرکت بهینه‌سازی مصرف در سه حوزه صنعت، حمل‌ونقل و ساختمان در دستور کار این شرکت قرار دارد.

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت خاطرنشان‌کرد: با اجرای این طرح‌ها در پایان افق کاری تعیین شده چیزی حدود ۹۰ میلیارد دلار به سرمایه کشور اضافه خواهد شد.

حسین‌زاده گفت: همچنین چیزی نزدیک به سه میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز اجرای این طرح‌ها صرفه‌جویی به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه‌داد: این طرح‌ها با بیش از چند میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در حال اجراست و بیش از ۳۰۰ طرح را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور افزود: این طرح‌ها با کمک وزارتخانه‌های مختلف، شورای اقتصاد و ریاست‌جمهوری در حال پیگیری و اجرا است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

آدرس

تهران ، ميدان ونك ، خيابان ملاصدرا ، خيابان شيرازي شمالي ، خيابان دانشور شرقي، پلاك 23
صندوق پستي: 1477-19395

پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
كدپستي: 1991813941 

ارسال نظرات و پیشنهادات:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
تلفن : 6-88604760

فكس : 88604829