دکتر حسین زاده به همراه کارشناسان بخش صنعت شرکت بهینه سازی مصرف سوخت از شرکت لبنیاتی پگاه تهران با هدف پیگیری وضعیت مصرف انرژی در صنایع غذایی بازدید کردند و پس از بازدید میدانی از خطوط ایزولاسیون و فراپاستوریزه این کارخانه، در جلسه مشترکی که با حضور مدیرعامل و مدیران شرکت پگاه انجام شد، وضعیت مصرف انرژی و اقدامات بهینهسازی مصرف انرژی، کارخانه پگاه بررسی و راهکارهای کاهش مصرف انرژی ارائه شد.
دکتر حسینزاده مدیرعامل شرکت بهینهسازی مصرف سوخت با بیان اینکه این شرکت آمادگی کامل دارد با مجموعههای صنعتی کل کشور نسبت به پرداخت پاداش صرفهجویی سوخت در قالب بازار بهینهسازی انرژی و محیطزیست و در بورس انرژی همکاری نماید اظهارداشت: پیگیریهای میدانی کارشناسان شرکت بهینهسازی از صنایع مختلف سبب میشود از نزدیک با چالشها و واقعیتهای میدانی مرتبط با سوخت کارخانجات مواجه شده و نسبت به رفع مشکلات اقدام شود.
وی در ادامه از اقدامات مثبت کارخانه پگاه در حوزه بهینهسازی مصرف انرژی تقدیر و استفاده از تکنولوژی پمپ حرارتی را به این کارخانه پیشنهاد داد.
دکتر میر، مدیرعامل شرکت پگاه تهران نیز با اشاره به نحوه مدیریت مصرف انرژی در این شرکت اظهار داشت: این شرکت ازسال 1333 افتتاح شده و هم اکنون در آستانه 70 سالگی، مشتمل بر 5 کارخانه، پیشتاز در تولید لبنیات کشور و پیشگام در پیادهسازی سیستمهای مدیریت انرژی ایزو 50001 است و با برگزاری مستمر جلسات کمیته انرژی، نصب سیستم پایش و کنترل خودکار انرژی و بهکار بستن راهکارهای بهینهسازی مصرف سوخت موفق شده است سوخت خود را تا یک سوم کاهش دهد.
وی تاکید کرد: میزان مصرف این شرکت منطبق بر استاندارد معیار مصرف انرژی است و مصارف آب، برق و گاز این کارخانه رصد و خطوط مبنای انرژی ترسیم میشود و از جمله راهکارهای اجرا شده در حوزه بهینهسازی انرژی، افزایش راندمان حرارت مرکزی، بازچرخانی آب، پیشگرمایش دیگ بخار، اینورترها و ... میباشد. شناسایی مصارف بارز انرژی، ممیزی داخلی و اجرای اقدامات اصلاحی همواره مورد توجه این شرکت بوده است و با سرمایهگذاری مناسب در راستای کاهش مصرف انرژی گام برمیدارد.